Dit ben ik in een notendop

Even voorstellen - Madelaine Stokvisch-Martens, maker, bedenker en eigenaar van Little Ukkies, samen met zoontje Lyam

Hé hoi, dit ben ik! Madelaine, samen met mijn toen nog 12 weken oude zoontje. Ik woon met mijn man Stephan, ons zoontje Lyam en hondje Bailey in het toeristische stadje Ommen. Lyam is geboren in april 2022 en is de reden dat ik Little Ukkies ben begonnen. Mijn grote inspiratiebron!

Al vroeg in mijn zwangerschap ben ik lekker aan het knutselen gegaan om mijn eigen babyaccessoires voor onze kleine uk te maken. Dit komt voort uit mijn lichtelijk autistische drang om alles perfect matchend te willen hebben en het feit dat ik sowieso graag lekker creatief bezig ben. Ik kreeg veel positieve reacties op mijn creaties en daarbij soms ook de vraag of ik iets op bestelling wilde maken. Zo is al snel het idee voor Little Ukkies ontstaan.


Een paar feitjes over mij

➤ Zoals ik al vertelde heb ik graag alles lekker matchend. Ik ben dan ook een onwijze perfectionist en kan hier erg (soms iets te) ver in gaan. Geef mij een labelprinter en ik kan me uren vermaken en label alles wat ik tegen kom. Wat het wel eens lastig maakt, is dat ik daarnaast ook een gigantische chaoot ben. Ik kan dan misschien erg structureel zijn (en heb dat eigenlijk ook nodig), maar als het verslonst, verslonst het ook goed.

➤ Ik kan geen twee dingen tegelijk. Multi-tasken is aan mij dan ook absoluut niet besteedt. Als ik ergens full focus mee bezig ben, kan ik al het andere compleet vergeten. Aangezien ik zo van labelen houd; dit komt door mijn ADD en verklaart misschien ook meteen mijn vorige punt. ㋡

➤ Ik eet al vanaf mijn 10e vegetarisch en heb een hekel aan vleesvervangers die naar vlees smaken. Ik vind het super dat het bestaat, maar iets in mijn hoofd zegt gewoon dat het niet klopt. Onzin natuurlijk, dat weet ik ook wel, maar doe mij toch maar gewoon een groenteburger.

Laten we elkaar beter leren kennen!

Ik zou het super leuk vinden als je Little Ukkies volgt op Instagram. Hier deel ik niet alleen webshop-gerelateerde dingen, maar geef ik ook een inkijkje in mijn leven als kersverse moeder en wat ik verder zoal uitspook. Ontmoet ik je daar?

Liefs,
Madelaine

@little.ukkies op Instagram