Handgemaakte speenkoorden van Little Ukkies

Ook altijd het speentje van je ukkie kwijt? Met de speenkoorden van Little Ukkies is dat voorgoed verleden tijd! Met de handige clipsluiting bevestig je het speenkoord heel gemakkelijk aan de bovenkleding van je kleintje, zodat hij of zij het speentje nooit meer verliest.

Speenkoord met naam

Wanneer je een speenkoord bij Little Ukkies bestelt, kan je kiezen voor een speenkoord met naam en een speenkoord zonder naam. Een speenkoord met naam is super handig wanneer je kindje bijvoorbeeld naar een dagopvang gaat. Zo weet iedereen meteen dat het speentje van jouw ukkie is. Daarnaast staat het natuurlijk ook nog eens super leuk en laat jij met trots de mooie naam van je kleintje aan iedereen zien!

Wanneer je een naam toevoegt, mag deze maximaal 10 letters lang zijn. Zo voorkomen we dat de maximale lengte van het speenkoord overschreden wordt. Om deze reden kan het gebeuren dat het ontwerp van jouw gekozen speenkoord iets aangepast moet worden. Alles voor de veiligheid van jouw kleintje!

Ook klinkers met speciale tekens, zoals è, é, ë en ê, zijn mogelijk bij Little Ukkies! Dit geldt voor alle klinkers, dus voor zowel de letter E, als voor de letters A, O, I en U.  

Ontwerp je eigen speenkoord

Naast de standaard ontwerpen van Little Ukkies, is het ook mogelijk om volledig je eigen speenkoord te ontwerpen, zodat deze helemaal past bij jouw kleine ukkie! Kies uit ruim 30 kleuren jouw ideale kleurencombinatie en ik maak er speciaal voor jou een mooi en uniek ontwerp van. Ook hier kan je ervoor kiezen om een naam toe te voegen aan je ontwerp, voor een volledig gepersonaliseerd speenkoord! 

Is een speenkoord van Little Ukkies veilig?

Ja! Een speenkoord van Little Ukkies is absoluut veilig om te gebruiken voor je kleintje. Veiligheid is namelijk het aller belangrijkste als het om je kindje gaat. Daarom voldoen alle producten van Little Ukkies aan de veiligheidseisen volgens de Nederlandse en Europese norm en wetgeving voor babyartikelen (NEN-12586 en EN71). Zo mag een speenkoord absoluut niet langer zijn dan 22cm, exclusief de clip. Dit is om te voorkomen dat het koord om het nekje van je kindje verstrengeld kan raken. Elk speenkoord wordt daarom nog eens extra nagemeten voor het op de bus gaat.

Naast de lengte zijn er nog enkele andere eisen waar een speenkoord aan moet voldoen volgens bovengenoemde normen. Zo moet de speenclip van ventilatiegaten zijn voorzien om verstikking bij eventueel inslikken te voorkomen. (Uiteraard is het niet de bedoeling dat de clip in het mondje van je kindje verdwijnt. Daarom is het heel belangrijk dat je de clip altijd ergens aan vast klemt, voor je het speenkoord aan je kindje geeft!) Ook moet het koord minimaal 1,5cm dik zijn en mogen er geen losse onderdelen of knoopjes aan zitten. Deze zouden namelijk los kunnen komen of kunnen breken en zo verstikking kunnen veroorzaken.

Tot slot moeten alle onderdelen vrij zijn van BPA, weekmakers, PVC, lood en ftalaten en de houten onderdelen moeten gemaakt zijn van onbehandeld beukenhout. Uiteraard voldoen de producten van Little Ukkies aan al deze criteria.