Handgemaakte bijtringen van Little Ukkies

De bijtringen van Little Ukkies zijn er in verschillende soorten en maten. Zo is er de dubbele bijtring, met twee ringen van siliconen kralen in verschillende vormen en maten, zodat het tandvlees maximaal gestimuleerd en gemasseerd wordt. De luxe bijtring heeft naast de siliconen kralen ook twee houten ringen, zodat hij niet alleen helpt bij doorkomende tandjes, maar ook als rammelaar functioneert. De 3D bijtring heeft de vorm van een balletje, voor extra bijt én speelplezier. Zo stimuleert deze niet alleen het tandvlees, maar ook de motoriek van je kleintje.

De bijtringen van Little Ukkies zijn simpel schoon te maken met een sopje of een vochtige doek. Reinig de bijtring het liefst na ieder gebruik, zo blijft deze schoon en fris. 

Voor extra verlichting is het ook mogelijk om de bijtringen in de koelkast te bewaren als je kleintje hem niet gebruikt. Door de verkoelende werking, helpt dit het tandvlees wat te verdoven, waardoor het doorkomen van de tandjes wat minder pijnlijk is voor je kindje. Stop een bijtring echter nooit in de vriezer! Op deze manier kunnen de onderdelen van de bijtring te koud worden en aan de lippen en tong vast blijven plakken, wat wondjes kan veroorzaken.

Ontwerp je eigen bijtring

Naast de standaard ontwerpen van Little Ukkies, is het ook mogelijk om volledig je eigen bijtring te ontwerpen, zodat deze helemaal past bij jouw kleine ukkie! Kies jouw gewenste model en je ideale kleurencombinatie en ik maak er speciaal voor jou een mooi en uniek ontwerp van.

Is een handgemaakte bijtring veilig?

Ja! De bijtringen van Little Ukkies zijn absoluut veilig om te gebruiken voor je kleintje. Veiligheid is namelijk het aller belangrijkste als het om je kindje gaat. Daarom voldoen alle producten van Little Ukkies aan de veiligheidseisen volgens de Nederlandse en Europese norm en wetgeving voor babyartikelen (NEN-12586 en EN71). Zo moeten alle onderdelen vrij zijn van BPA, weekmakers, PVC, lood en ftalaten en de houten onderdelen moeten gemaakt zijn van onbehandeld, hard beukenhout dat niet splintert. Daarnaast moet het koord dat gebruikt wordt voor de bijtring, een minimale dikte hebben van 1,5mm en moeten de kralen dubbel worden geregen voor maximale stevigheid. Uiteraard voldoen de producten van Little Ukkies aan al deze criteria. Wel is het belangrijk om altijd de de veiligheidsinstructies op te volgen die bij je bestelling meegeleverd worden en het product te gebruiken waar deze voor bedoeld is.