Handgemaakte baby accessoires van Little Ukkies

De leukste, mooiste en hipste handgemaakte baby accessoires shop je online bij Little Ukkies! Kies uit ons ruime assortiment aan speenkoorden, bijtringen en wagenspanners, of stel jouw eigen unieke ontwerp samen. Natuurlijk hebben we ook mooie cadeausets voor jou samengesteld voor een extra voordelige prijs. De producten van Little Ukkies zijn namelijk niet alleen leuk om voor je eigen ukkie te kopen, maar ze zijn ook het perfecte kraamcadeau voor het pasgeboren kleintje van iemand anders.

Creëer jouw eigen ontwerp

Wat is er nou leuker dan zelf je speenkoord, bijtring of wagenspanner samen te stellen? Zo zorg je er altijd voor dat deze perfect passen bij jouw kleine ukkie! Kies uit ruim 30 kleuren jouw ideale kleurencombinatie en ik maak er speciaal voor jou een mooi en uniek ontwerp van. Het samenstellen van jouw ideale baby accessoire doe je als volgt:

1. Kies jouw 3 favoriete kleuren uit het ruime kralenassortiment.
2. Kies de kleur voor het koord.
3. Voeg eventueel een naam toe aan je ontwerp.
4. Kies bij een wagenspanner de kleur voor de belletjes.

Dat is alles wat jij hoeft te doen en ik regel de rest! Weet jij al hoe jouw perfecte ontwerp eruit gaat zien?

Wagenhanger en speenkoord met naam

Wanneer je een speenkoord of wagenspanner bij Little Ukkies bestelt, kan je kiezen voor een ontwerp met naam of zonder naam. Met een speenkoord of wagenspanner met naam laat jij met trots de mooie naam van je kleintje aan iedereen zien. Daarnaast staat het natuurlijk ook nog eens super leuk!

Wanneer je een naam toevoegt, mag deze maximaal 10 letters lang zijn. Zo voorkomen we dat de maximale lengte van het speenkoord of de wagenspanner overschreden wordt. Alles voor de veiligheid van jouw kleintje!

Ook klinkers met speciale tekens, zoals è, é, ë en ê, zijn mogelijk bij Little Ukkies! Dit geldt voor alle klinkers, dus voor zowel de letter E, als voor de letters A, O, I en U. 

Is een handgemaakt babyartikel van Little Ukkies veilig?

Ja! De babyartikelen van Little Ukkies zijn absoluut veilig om te gebruiken voor je kleintje. Veiligheid is namelijk het aller belangrijkste als het om je kindje gaat. Daarom voldoen alle producten van Little Ukkies aan de veiligheidseisen volgens de Nederlandse en Europese norm en wetgeving voor babyartikelen (NEN-12586 en EN71). Zo moeten alle onderdelen vrij zijn van BPA, weekmakers, PVC, lood en ftalaten en de houten onderdelen moeten gemaakt zijn van onbehandeld beukenhout. Daarnaast moet het koord dat gebruikt wordt voor de wagenspanner, een minimale dikte hebben van 1,5mm en worden de kralen dubbel geregen voor maximale stevigheid. Uiteraard voldoen de producten van Little Ukkies aan alle gestelde criteria. Wel is het belangrijk om altijd de veiligheidsinstructies op te volgen die bij je bestelling meegeleverd worden en het product te gebruiken waar deze voor bedoeld is.